Hae verkkokaupasta

Info

Verkkokauppainfo

 

Yleiset ehdot

Verkkokauppa on E-P Mig ja Kone Oy:n digitaalinen kauppapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan kauppiaan ja asiakkaan välisessä kauppasuhteessa. E-P Mig ja Kone Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka löytyvät tältä sivulta.
E-P Mig ja Kone Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä tarkoitetaan ennalta arvaamatonta tilauksen toimituksen muutosta, johon kauppias ei voi vaikuttaa. Kauppias on velvollinen ilmoittamaan ylivoimaisesta esteestä asiakkaalleen.

 

Asiakkuussuhde

Asiakkaalla on tilauksen yhteydessä velvollisuus toimittaa yhteystiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.
Yritysasiakkaalta vaadimme yhteystietojen lisäksi y-tunnuksen sekä mahdollisen laskutusosoitteen.


Asiakkaan tiedot tallennetaan E-P Mig ja Kone Oy:n asiakasrekistereihin ja niitä käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Tietojanne saavat käsitellä verkkokaupan ylläpito ja tiedonkäsittelijät. Lue lisää tietosuojasta.

 

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy 24% arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

 

Maksutavat

Yksityisasiakkaat ja yritysasiakkaat voivat maksaa tilauksensa kassa sivulla valittavissa olevilla maksutavoilla.

 

Maksuvelvollisuus

Tilaamalla verkkokaupasta hyväksyt tilauksen maksuvelvollisuuden.

 

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. 

 

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet pääsääntöisesti lähimpään noutopisteeseen, tai isommat laitteet kappaletavarakuljetuksella ilmoitettuun osoitteeseen mahdollisimman pian. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Toimitamme tilauksia toistaiseksi vain Suomeen.

 

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Tilattujen tuotteiden palautus on aina maksullista. Ennen palautusta ole yhteydessä meihin sähköpostitse info@epmigjakone.fi.
Palautuksen hinta alk. 20€

 

Paytrail

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

 

Palautukset tehdään aina sille tilille, jolta maksu on alun perin suoritettu.

 

Takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Takuukorjaus tehdään valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Huoltoaika-arvio on noin 10 arkipäivää.


Aiheettomien huoltokäyntien kustannukset peritään kokonaisuudessaan asiakkaalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. E-P Mig ja Kone Oy ei ole vastuussa asiakkaan aiheuttamista vahingoista. Aiheettoman huollon kulut ja E-P Mig ja Kone Oy:lle aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

 

Emme ole vastuussa tavaroiden tavanomaisesta kulumisesta, vääränlaisessa käsittelyssä, ohjeiden laiminlyönnistä tai luovutuksen jälkeen sattuneista tapaturmista.

 

Yritysasiakkaan lisäehdot

E-P Mig ja Kone Oy ei vastaa tuotteen tai palvelun aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Verkkokaupan korvausvastuu rajoittuu sopimusehdoissa kuvattuihin tapoihin. Tuotevirhevastuu rajoittuu kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.


Ylivoimaisen esteen sattuessa E-P Mig ja Kone Oy ei ole velvollinen toteuttamaan tilausta, ellei estettä voida kohtuudella ylittää. Tällaisessa tilanteessa E-P Mig ja Kone Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia ja voi purkaa sopimuksen.

 

Tilaamalla hyväksyt nämä sopimusehdot.


E-P Mig ja Kone Oy

info@epmigjakone.fi

 

Tilausvahvistus
Saatte tilausvahvistuksen tilauksen jälkeen sähköpostilla.

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla tunnuksesi ja salasanasi.